خلطة جبن مطبوخ مثلثات هايله ــ من كفرالدوار
النتائج 1 إلى 9 من 9

الموضوع: خلطة جبن مطبوخ مثلثات هايله ــ من كفرالدوار

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    مصر ــ كفرالدوار
    المهنة
    مهندس منتجات البان (جبن مطبوخ)[at]
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    40

    new خلطة جبن مطبوخ مثلثات هايله ــ من كفرالدوار


    م/ احمدعتمان ــــــ كفرالدوار ـــ العكريشه
    خلطة جبن مطبوخ مثلثات هايلi

    شيدر 26 ك
    زبده 12 ك ( 82%دهن)
    كريمه 22ك (44%دهن ــ3%بروتين )
    لبن فرز مجفف 5 ك
    شرش 2 ك
    كازين 500 جرام
    املاح استحلاب 2200 جرام
    سوربات 100 جرام
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    الخلطه 100 ك
    ـ يتم حساب كميه المياه على اساس DM 47%
    مع الاخذ فى الاعتبار نسبة الرطوبه فى

    الكريمه ومعدل التكثيف
    ـ الاملاح ( S4 ــ S9 ـ Pz ــ K ) الاساسى s4
    ـ يتم ضبط نسبه ملح الطعام 1%
    ـ بدون مثبت

    Go to P

    مواضيع مشابهة:

  2.    روابط المنتدى



  3. #2
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مدير مصنع البان
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    177

    ابو حميد ازيك ويارب تكون بخير وسعادة وربنا يوفقك دايما فى كل خطواتك


  4. #3
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    مصر ــ كفرالدوار
    المهنة
    مهندس منتجات البان (جبن مطبوخ)[at]
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    40

    انا بخير والله يا باشمهندس والحمد لله
    وعلى فكره انا متابع اخبارك وباطمن عليك على طول
    وعلى فكره حضرتك واحشنى جدا

    احمد عتمان

  5. #4
    تاريخ التسجيل
    Jul 2007
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس البان
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    127

    شكرا لك يا هندسه ولكن تكلفتها نار نار.
    لى سؤال هل حضرتك اشتغلت فى لبنيتا قبل كده؟؟؟

    لا تأسفن على حال الزمان لطالما
    رقصت على جثث الاسود كلاب
    لا تحسبن برقصها تعلو على أسيادها
    تبقى الاسود اسود والكلاب كلاب

  6. #5
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    الدولة
    مصر - الأسكندريه
    المهنة
    رئيس قسم
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    36

    باش مهندس أحمد أزيك وازى مروان ويارب تكونو بخير....وبعدين فين النيسين

    بريك عبدالمنعم

  7. #6
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    مصر ــ كفرالدوار
    المهنة
    مهندس منتجات البان (جبن مطبوخ)[at]
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    40

    ازيك يا محمدى
    اخبارك ايه انا سعيد انك موجود على المنتدى ويا رب تكون بصحه وسلامه وعلى العموم

    الخلطه تكلفتها غاليه انا عارف بس الغالى تمنه فيه وفيه ناس بتدور على حاجات كويسه
    وبعدين انت شايف الخلطه شيدر زبده كريمه اكيد سعرها عالى بس كل مصنع عارف
    امكانياته وطبقه المستهلكين اللى عامل لهم المنتج
    لان دى مش خلطه شعبى



  8. #7
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    مصر ــ كفرالدوار
    المهنة
    مهندس منتجات البان (جبن مطبوخ)[at]
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    40

    عزيزى بريك
    انا مبسوط انك موجود على المنتدى واخبارك ايه
    وعبدالله عامل ايه وزينب ربنا يخليهملك ويبارك لك فيهم
    وبعدين مش حزعلك
    النيسا بلين 20 جرام


    التعديل الأخير تم بواسطة مهندس زراعى /احمدعتما ; 13-01-2011 الساعة 04:37 PM

  9. #8
    تاريخ التسجيل
    Jul 2007
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس البان
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    127

    ابو حميد يل غالى واحشنى جدا كلمنى ضرورى 0100074071


  10. #9
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس زراعى وتاجر
    الجنس
    ذكر
    العمر
    53
    المشاركات
    19

    الاخو الاعزاء انا مهندس / صلاح خلف واتشرف بلانضمام اليكم وتبادل المعلومات المفيد ........
    وعلى فكر انا صاحب معمل البان واقوم بانتاج بعض انواع الجبن المصري مثل { فيتا , ثلاجة ملح خفيف , براميلي بلدي سادة وبلفلفل, ثلاجة مزبدة بلدي , اسطمبولي , جبن رومي ( راس ) كريمة , زبدة بلدي , مش }
    وعلي استعداد لتقديم اي معلومات عن هذه الاصناف والتعاون مع حضراتكم يدا بيد لرفع اقتصاد مصرنا الحبيبة ......
    فقد حان الوقت للعطاء لهذا البلد العظيم وان لا نبخل عليها لنلحق بما سبقونا الى التقدم والتكنولوجيا الحديثة ........ يدا بيد نبني مصر .....
    والله الموفق ............... هيا يا شباب مصر